Frisör i Jönköping med Mästarbrev och Gesällbrev Anna Granstrand Hårdesign by Anna
Efter många år som anställd på olika salonger i Jönköping bestämde sig Anna 2011 för att starta eget. Utgångspunkten för Hårdesign by Anna var att god grundstruktur med gemensamma värdegrunder, skapar god arbetsmiljö och kreativa frisörer. Det jobbar vi fortfarande efter och har gjort att vi frisörer ser utveckling som en självklarhet. Liksom att erbjuda våra kunder en hög kvalitet i alla jobb vi gör. Det skapar långsiktighet, kunder som återkommer, år efter år. Vi tror också på att inte vara nischade, utan att få jobba med alla åldrar och hår. Det skapar arbetsglädje med alla möten och driver oss att bli duktiga inom alla områden.
 
När du kliver in genom dörren på Kanalgatan ska du direkt känna lugn och harmoni. Du möts alltid av ett hej, ett leende. Och det finns alltid en kopp kaffe med något gott till.
In i atmosfären, där du är i trygga händer. Bra frisörer lyssnar mer än pratar, känner in vad du önskar, förstår.
När du öppnar samma dörr en stund senare ska du vara nöjd.
Nöjd över en stund bara för dig. Kvalitetstid.
Det var visionen 2011 som vi lever efter än idag.
Människan, miljön, mötet.

Årets hårsalong 2022 och 2023 Hårdesign by Anna i Jönköping. Nöjesnytt Diplom

Mästarbrev, gesällbrev frisör Anna Granstrand Hårdesign by Anna, Jönköping  Gesällbrev frisör Alma Forsman Hårdesign by Anna, Jönköping  Gesällbrev frisör Viktoria Kaya Hårdesign by Anna, Jönköping  Gesällbrev frisör Ellen Andersson Hårdesign by Anna, Jönköping

Hårdesign by Anna

Kanalgatan 17, 553 22 JÖNKÖPING

info@hardesignbyanna.se


Tel. 036-10 00 80

> BOKA ONLINE!